Over Renato Lombardini

In 1993 ben ik gestart in de financiële dienstverlening. Vanaf het eerste moment heb ik een grote betrokkenheid gevoeld bij het adviseren van cliënten op financieel terrein.

Op deze pagina

Direct contact

Het directe contact met cliënten sprak mij erg aan. Het was telkens weer boeiend om samen met de klant aan een plan te werken met als doelstelling risico’s te beperken en invulling te geven aan de financiële behoeftes. Ik heb mij daarna verder verdiept in het vak financiële planning omdat dit alle gebieden van de financiële dienstverlening omvat. Op deze manier kon ik een integraal advies geven.

Pensioenadvisering

Rond 1999 ben ik mij ook gaan richten op het bedrijfsleven. In het bijzonder op het gebied van pensioenadvisering. Het kunnen geven van transparant advies is één van mijn drijfveren. Kennis en kunde is natuurlijk onontbeerlijk tijdens het adviesproces. Via o.a. periodieke trainingen, samen met een aantal pensioenspecialisten door het hele land, volg ik de pensioenontwikkelingen op de voet.

Zelfstandig ondernemer

In de zomer van 2011 heb ik de beslissing genomen om een eigen bedrijf te starten. Een nieuwe uitdaging in een markt die volop in beweging is.