Onafhankelijk hypotheekadvies in Kerkrade;
de sleutel tot jouw droomhuis met de meest voordelige hypotheekoplossing

Persoonlijk en 100% onafhankelijk advies. Dat is wat wij jou bieden. Onze ervaren adviseurs staan klaar om tientallen banken en andere geldverstrekkers voor jou te vergelijken. Niet alleen op rente, maar ook op voorwaarden. Zo weet je zeker dat je jarenlang geniet van de beste hypotheek voor jouw situatie.

Maak gerust een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Dat is de beste manier om jouw mogelijkheden te verkennen.

Beeldmerk

Waarom je hypotheek afsluiten via Lombardini Financieel Advies?

Advies op maat

Jouw hypotheek is een grote financiële beslissing en het is belangrijk dat je alle opties begrijpt. Onze adviseurs nemen de tijd om jouw situatie te leren kennen.

100% onafhankelijk

Wij zijn volledig onafhankelijk en vergelijken tientallen banken en geldverstrekkers.

Ervaren en deskundig

Wij zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring. Jouw voordeel? Een voordelige rente en gunstige voorwaarden voor jouw hypotheek.

Bereikbaar

Onze adviseurs zijn gemakkelijk bereikbaar en beschikbaar voor vragen en ondersteuning gedurende het hele hypotheekproces.

Soepel hypotheekproces

Wij zijn er om jouw hypotheekproces zo eenvoudig en soepel mogelijk te maken. Van het begrijpen van de documenten tot het onderhandelen met banken.

Wij zijn er voor jou

Wij vinden het belangrijk om een langdurige relatie met jou op te bouwen en om je te helpen bij jouw financiële reis, niet alleen bij het afsluiten van jouw hypotheek.

EFA
FADW

Wij zijn Erkend Financieel Adviseur en Financieel Adviseur Duurzaam Wonen

Adviseurs die zich Erkend Financieel Adviseur mogen noemen hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels. Een Financieel Adviseur Duurzaam Wonen  is bovendien gespecialiseerd in het financieren van duurzame oplossingen voor jouw woning.

Beeldmerk

Onafhankelijk hypotheekadvies
Veelgestelde vragen en antwoorden

Lombardini Financieel Advies is een onafhankelijk advieskantoor. We krijgen regelmatig vragen wat dat nu precies betekent. Hieronder vindt je het antwoord op de meest gestelde vragen hierover.

Als je kiest voor een onafhankelijke adviseur, krijg je toegang tot een breder scala aan hypotheekproducten van verschillende geldverstrekkers. Dit vergroot de kans dat je de meest geschikte en voordelige optie voor jouw situatie vindt.
Nee, onafhankelijke adviseurs hebben geen exclusieve samenwerkingen en kunnen kiezen uit een breed scala aan hypotheekverstrekkers. Dit geeft je meer keuzemogelijkheden.
Onafhankelijke adviseurs hebben vaak meer tijd en flexibiliteit om je persoonlijke financiële situatie te analyseren. Hierdoor kunnen ze maatwerkadvies geven dat aansluit bij jouw specifieke behoeften.
Zeker! Onafhankelijke adviseurs zijn gespecialiseerd in het vinden van oplossingen voor diverse financiële situaties, inclusief zelfstandig ondernemerschap of een afwijkend arbeidsverleden.
Ja, adviseurs begrijpen de specifieke uitdagingen waarmee starters te maken hebben en kunnen begeleiding bieden bij het vinden van hypotheekproducten die passen bij de financiële mogelijkheden van starters.
Een goede adviseur blijft betrokken en kan je adviseren over eventuele aanpassingen aan je hypotheek als je persoonlijke situatie verandert.
Onafhankelijke adviseurs hebben toegang tot een uitgebreide marktvergelijking, waardoor ze je kunnen helpen de meest gunstige rentetarieven te vinden die aansluiten bij jouw financiële situatie.
Ja, veel mensen kiezen ervoor om advies in te winnen voordat ze concrete plannen maken. Een adviseur kan je inzicht geven in je financiële mogelijkheden en helpen bij het plannen van toekomstige stappen.
Nee, onafhankelijke adviseurs zijn er voor iedereen, ongeacht de complexiteit van je financiële situatie. Ze kunnen waardevol advies bieden, zelfs als je situatie relatief eenvoudig lijkt.
Beeldmerk

Kennis maken?

Kies voor zekerheid, vertrouwen en een op maat gemaakt plan voor jouw financiële toekomst. Wij helpen je graag!